Анастасија Ражнатовиќ реши по напорниот ден да си пружи уживање. Таа сама замина во еден познат спа центар во Белград за да се опушти.

Друштво и правеше само мобилниот телефон па младата пејачка не пропушти да направи провокативни фотографии на кои не може да не се забележи нејиното витко тело и заносни облини.