Хрватската пејачка Северина по настапот што го имаше во Србија откри која и е најголемата желба. Таа вели дека многу би сакала на сопругот Игор да му подари дете.

Северина која има 46 години и е во брак со Игор Којиќ кој е десетина години помлад од неа.Од врската со бизнисменот Милан Поповиќ го има синот Александар.