Гласините за наводната врска со Филип Милетиќ започнаа откако пејачката почна да објавува фотографии со него на социјалните мрежи, но се чини дека врската остана само на пријателство.

„Јас и Филип не сме во врска, не се забавуваме. Едноставно не сум го читала весници долго време, но моите пријатели ми кажуваат што пишуваат, а потоа, кога го видовме насловот се насмеавме затоа што ја завршивме плочата и сега ќе завршиме… , нашата соработка трае 10 години, веројатно ја започна мојот развод, но беше толку погрешно. Воопшто не ме прашуваат дали е вистина или не, но подобро е да пишуваат за тоа отколку за некои тешки работ, изјави Северина.