Филип Јаневски Фифи пред неколку години се појави шоуто „X фактор“ и ја шокираше публиката на Балканот. Тој е трансексуалец и со неговиот настап никого не оставаше рамнодушен.

Фифи сепак реши целосно да го промени животот и изгледот. Пушти долга коса, вгради силикони и замина да живее во Шведска.

И понатаму се занимава со пеење но и  се бори за правата на ЛГБТ заедницата.