Неколку минути по крајот на финалната вечера на Евросонг се огласи нашата претставничка Тамара Тодевска која го освои осмото место што е најголем успех досега

„Ден кој никогаш нема да го заборавам. Ви благодарам“, кратко напиша Тамара на својот Твитер профил.