Вистинска драма се одвивала вчера во познатото грчко одморалиште Неа Каликратија. Срби си го изгубиле детето на плажата. Потрагата треала еден час а туристите и полицијата го забележале детето како беспомошно талка. Кога родителите биле инфорани преку разглас дека детето е згрижено тие наместо да го гушната беспомошното дете почнале да му се дерат.

Сведоците на овој настан, биле многу вознемирени но и бесни на однесувањето на родителите.

 

Не е дете за секого.Kaков скот треба да бидеш да не го гушнеше детето кое е преплашено-беа коментарите.