На Јутјуб каналот Моје Браничево е објавено ретко видео на популарни фолк пејачи од 1972 година. Посебен куриозитет е што на него се заедно Тома Здравковиќ и Силвана Арменулиќ.

Споменатото видео ја прикажува Силвана Арменулиќ во друштво на Тома Здравковиќ и Бора Дрљача на свечениот дочек организиран од локалните организатори на собирот. Во тоа време, Тома и Бора сè уште беа пејачи чии кариери беа во нагорна линија. Силвана беше на врвот на својата слава.

Пејачката група беше пречекана од домаќините, а доказ за тоа е интересна фотографија на која јадат печени кокошки. Немаше нож и вилушка бидејќи беше послатко да се јаде со прсти.