Сопругата на Џеј Рамадановски потврди дека посмртните останки од пејачот веќе не се наоѓаат таму каде што беа погребани. Џеј почиваше во Алејата на великаните но тој сега се реновира и затоа сите гробови морале да бидат испразнети.

Согласност за тоа покрај Гордана дале и ќерките на Џеј. По завршувањето на реновирањето Џеј ќе биде вратен во стариот вечен дом.