По речиси една година излегуваат детали за разводот на српска пејачка Наташа Беквалац и Лука Лазукиќ. Другарка на Лука за „курир,рс“ открива дека до караница меѓу нив дошло затоа што тој дознал дека Наташа подолго време одржувала врска со српскиот тенисер Илија Бозољац.

Кога изби скандалот меѓу нив беше објавено дека Лука ја претепал Наташа затоа што таа му нашла љубони пораки во телефонот. Но, другарката на Лука открива дека причината е нешто друго, односно неверството на пејачката.