Мустафа Сандал се чини дека брзо ја заборави пораншената сопруга Емина Јаховиќ. Иако тие се разведоа само пред неколку месеци, тој веќе најде замена. Неговиот избор е Серел која е исто така музичарка.

Од Лондон со љубов.Серел и јас после пријатната вечера-напиша Сандал.

Но, се чини и дека Емина не чекаше долго па веќе ужива во прегратките на новата љубов и еден од најпознатите турки бизнисмени.