Бразилската политичарка, Ана Паула де Силва, е најзгодната политичарка во светот. Нејзиниот прекар е Паолина и сите сакаат да ја имаат во своите редови. Таа не се срами во Парламентот да влезе во црвена комбинација со длабоко деколте.

Некои конзервативни пратеници се побуниле против нејзиниот провокативен изглед, но Парламентот донел одлука дека во нејзиното облекување нема ништо спорно ниту пак вулгарно.