Некои луѓе навистина немаат среќа во љубовта и секогаш бираат погрешни партнери до себе. Проверете дали сте меѓу нив.

Овен

Тие се храбри и уверени дека секого може да го победат и дека може да постигнат се што ќе наумат. Не се плашат од површност, себичност и кукавичност на партнерот бидејќи немаат такви квалитетит и не ги сметаат за озбилно.Овновите мислат дека тоа се само краткотрајни слабости и дека партнерот ќе стане нова и подобра личност. Поради тоа сами го контролираат емоционалниот однос се се борат за него но кога ќе се разочараат заминуваат и одат по нова потрага.

Бик

Биковите стојат цврсто на земја и не летаат во облаци. Тие се верни луѓе кои сакаат и потребно им е партнерство и делење на нежност и емоции. Самоуверени се и тврдоглави и се навикнати да го добиваат тоа што го сакаат. Се разбира на крајот остануваат разочарани.

Рак

Ракот е најчуствителен знак.Многу е поврзан со луѓето. Останува дури и во лоша врска бидејќи се плаши во разделба. Верува дека се е можно додека постои љубов и не забележува дека во врската најчесто е сам. Често чуствата се само од негова страна и не го добива од партнерот истото.

Шкорпија

Кога некој им се допаѓа не знаат за пречи. Подготвени се на се и не разбираат дека упорноста го тера партнерот да се повлече. Се раководат според својатс опсесија и постојано имаат чуство дека се заљубени во погрешна личност.

Стрелец

Стрелците секогаш чезнеат да нешто ново и ништо не ги запира кога нешто ќе наумат. Подготвени се да одат до крајот на светот. Често се заљубуваат во оној што не можат да го имаат бидејќи живее на друго место или постојат разлики меѓу нив. Кога ќе се разбудат од сонот преминуваат на друга личност да ја освојат.