Атрактивната ќерка на Здравко Чолиќ ужива во друштво на Марко Бјелиќ  во еден белградски ресторан каде ручале азиска храна.

Музичките ѕвезди Драгана Мирковиќ и Здравко Чолиќ се пријатели долги години, а нивните наследници се блиски.

Започната бројни шпекулации дали тој е само пријател со постарата ќерка на поп пејачот или има нешто повеќе меѓу нив.

Уна и Марко беа  во луксузен јапонски ресторан со богато мени од азиската кујна.