Постојат луѓе во кои не можете да имате доверба и да им верувате. Со нив секогаш треба да бидете внимателни и да не им верувате во она што ви го говорат.

Тие се превртливи до болка, но во суштина не се лоши. Не се плашат од ништо и тоа можеби на некои им делува привлечно, но некои ги одбива. Тоа е хороскопскиот знак Стрелец.