Маркус Раиконен,партнерот на финската премиерка Сана Марин е фотографиран во ноќен клуб со непозната девојка.Во добро расположение тој ја фаќа девојката за задникот па така фотографиите дојдоа до медиумите и до невенчаната сопруга. Таа и онака планираше да го остави па ова само ја прели чашата.

Парот има ќерка а Маркус е поранешен фудбалер на клубот ВПС.