Марија Рамадановски, пејачка и ќерка на починатиот пејач Џеј Рамадановски, по долга пауза реши да се посвети на музичката кариера!. Таа се врати на јавната сцена со нова песна.

Марија неодамна се сврши, па веста за венчавката а кога конечно ќе стапне на лудиот камен не се знае.Марија покрај изгледот од татка си го наследи и талентот за пеење.