Кристијан и Кристина Голубовиќ признаваат дека и покрај годините ја одржуваат страста и дека немаат проблеми кога е спалната соба во прашање.

 Страста меѓу нас не е изгубена. Викам дека сум стар, а таа вели дека не сум – духовито објаснува Кристијан, додека Кристина додава:

– Во мојот случај “без старца нема ударца“.

Парот тврди дека разликата во годините меѓу нив е незабележлива бидејќи се млади по дух.

– Не мислиме дека меѓу нас има голема разлика во години. Се расправаме за тривијални работи. Потоа има навреди, но по половина час се е во ред  Ние сме глупави и постојано правиме некои новини дома. Компатибилни сме и во кревет, доволно е да се погледнеме. За време на сексот си ги кажуваме истите работи. Во сексот сме љубопитни и сакам да кажам дека сме како две мали мајмуни. Кај нас местото е важно и сакаме акробации.