Ресторанот на познатиот готвач и телевизиски готвач, Џејми Оливер, „Jamie’s Italian“ се отвора на почетокот на април во Белград на вода!

Jamie’s Italian ќе се простира на површина од 400 метри квадратни и има тераса од 250 метри квадратни со поглед на Сава и Стариот Сава мост.

Ресторанот ќе има модерен дизајн, прилагоден на локалните гости. Иизгледот ќе потсетува на класични италијански тратории, со топли бои, материјали и текстури.