Генералниот секретар на СДСМ Миле Зечевиќ не му оди со гласање.Покрај лошиот рејтинг на неговата партија, на изборот на ромска убавица не победи ниту омилената мисица на Вардарски.

Кога не оди не оди.

 

Ad