Во деновите кога половина од семејството Ражнатовиќ е во изолација дојде една работа на која ќе и се израдуваат. Од Германија пристигна колевката за малиот Жељко, подарок од баба Светлана. Правена е по нарачка, од специјални материјали, меѓу кои и злато.

На неа има изгравирано буквата „Ж“, а е во кралска сина боја. Цената е вистинска ситница-5000 евра.