Српската пејачка Даниела Враниќ може да се пофали дека е внука на најпознатата балканска гледачка баба Ванѓа. Таа е горда на својата прабаба и се сеќава на нивните средби во Бугарија.Даниела вели дека иако била многу мала ќе ги памети зборовите на баба си дека ќе биде среќна во животот.

Од неа ја наследив и интуицијата.Имам силна интуиција и тоа многу ми помага бидејќи секогаш знам дали нешто ќе биде во ред или не-вели Даниела.