Преголемата желба да изгледаат како „бомби“ ги чинеше неколку српски старлети опасност сериозно да си го загрозат здравјето.

Па така, Сораја Вучелиќ, Тамара Ѓуриќ и уште неколку морале да одат на дополнителни зафати да ги занираат последиците од пластичните операции.

Задник, граи подигање на очни капаци како и симнување на целулит се најчестите зафати на кои тие се одлучуваат.

Тамара раскажува дека доживеала вистински пекол откако ставила силикон во задник. Лекарите едвај и го спасиле животот.

Бев во приватна клиника каде правев аквафилери. Лежев 15 дена и почустував дека нешто не е во ред со мене. Ми даваа погрешна терапија, отекував и имав 40 степени температура. Постојано ми се спиеше. Ме пратија во државна болница каде едвај ме спасија-открива старлетата.