Една од најубавите жени во светот, Џулија Робертс дефинитивно знае како да ја наплати својата убавина.

Таа за потребите на една реклама добила 1,2 милиони долари и тоа само за неколку секунди.

Се прашувате што требало да направи.

Незината задача било само да се насмее бидејќи Џулија е позната токму по најшармантната и најзаводливата насмевка.