Јована Јеремиќ која во Србија ја води најгледната утринска емисија „Ново утро“ на Пинк доби сцецијално изненадување.

Среде емисија и беше врачена розева торта со специјална посвета од Милорад Улемек Легија, нарачателот на убиството на премиерот Зоран Ѓинѓиќ.

За најдобриот шер, поздрав од Алкатраз од Легија и Дач-стои во пораката.