Цеца Ражнатовиќреши да проговори за прв пат по триесет години и да ја открие вистината за ѓерданот  за кое се шпекулираше дека е украдено во војната во Босна од страна на нејзиниот сопруг Аркан.

Таа смета дека  приказната е целосно морбидна и от ѓерданот го има до денеска и го купила  во Милано кога барала венчаница.

 

Гостував во емисија Минимакс,  се вклучи една гледачка и ме обвини  „носиш ланче од мојата мртва ќерка“, Господи ме спаси .Мислам, одвратно е. И сега ми се гади. Секако дека никогаш не се случило-објасни Цеца.