На некои хороскопски знаци им е судено да бидат заедно, но на некои не им се ѕвездите наклонети и кога-тогаш ќе раскинат.

Проверете кои знаци никогаш не можат да опстојат.

Бик и Близнаци

Овие два знаци често се расправаат иако кавгите не се толку страшни. Близнаците се премногу нестрпливи за тврдоглавиот Бик.

Рак и Водолија

На двајцата им е тешко да си влеваат доверба и затоа ретко успеваат како пар

Шкорпија и Шкорпија

Го вадат најлошото еден од друг. Премногу се емотивни. Целосен распад.

Близнаци и Шкорпија

Ова е неројатно еден од најнеуспешните парови. Тие двајца меѓусебно се провоцираат и воопшто не се разбираат.

Водолија и Риби

Во теорија би можеле да функционираат, но им фали рамнотежа и да разберат дека животот не е бајка.

 Овен и Бик

Често не успеваат поради тоа што не можат да ги надминат разликите. Внатрешните прашања се причина за крај на нивната врска

 Овен и Јарец

Физичката љубов и комуникација не им одат добро. Тие едноставно не можат да се разберат.

Вага и Јарец

Кога во една врска ќе влезе егото колата тргнува удолу.

Бик и Водолија

Тешко им е да најдат теми за разговор и да воспостават подлабока комуникација. Нивните разлики се преголеми

 Близнаци и Рак

Можат да бидат добри пријатели, но не функционираат како пар. Премногу се емотивно различни и имаат различни потреби.

 Овен и Рак

Ова може да биде болен однос, потребно е да вложат многу труд да функционираат но дури и тогаш врската не успева

Бик и Стрелец

Животот го разбираат на исти начин, но освен тоа немаат ништо заедничко

Овен и Шкорпија

Овенот со своето однесување може да ја повреди Шкорпијата. Нивниот однос едноставно е претежок