Синот на Цеца, Вељко Ражњатовиќ, иако се уште има само дваесет и една година реши да застане на лудиот камен. Негова избраничка е 22-годишната Богдана Родиќ, а свадбата ќе биде во јуни идната година.

И како и секој мамин син, Вељко најмногу стравуваше како новата снаа ќе ја прифати неговата мајка. За среќа пејачката е воодушевена од снашката и често можат да се видат во заедничко дружење.