Пред Цеца, Жељко Ражнатовиќ бил 13 години во брак со Наталија која била негова голема љубов.Иако многу се сакале средбата со Цеца била судбоносна и тој се заљубил во тогаш младата пејачка.

Аркан и Наталија имаа четири деца кои заминале во странство со мајката кога родителите се развеле.

Имав три брака но не бев женкар. Кога се заљубив во Цеца веднаш и кажав на Наталија – изјавил во деведесеттите години Аркан.