Иако е почеток на октомври најголемата балканска ѕвезда Цеца Ражнатовиќ пазари тезга за пречекот на Нова Година. Таа ќе пее во еден познат белградски хотел. Задовлството да ви пее Цеца е големо но и „солено“.

Најевтините карти за дочекот на 2020 година чинат 120 евра со свечена вечера до 170 евра, на неколку метри од бината.