Цеца Ражнатовиќ навистина е вљубена во своето момче Богдан.Тој постојано е во нејзината куќа, особено откако ќерката почна да живее со својот партнер а Вељко повеќе време поминува во Тител кај родителите на Богдана.

Папараците го забележаа Богдан како се вози во „Ренџроверот“ на Цеца вреден 50.000 евра и како оди да пазарува.

До пред некое време Богдан се возеше во своето Пежо од 3000 евра.Но,како што велат човек на подобро лесно се навикнува.