Текстописецот Марина Туцаковиќ вели дека е разочарана што многу пријатели велат дека е во лоша состојба и на некој начин жива ја погребале. Повод за тоа што неговиот син објавил нејзина фотографија на социјалните мрежи.

Луѓето коментираат дека лошо изгледам, дека сум ослабнала,дека носам перика. Така е како е. Каква да бидат после тешки хемотерапии. Луѓето се чудни.-вели Марина.