Игор Којиќ не се откажува од бракот со Северина.Иако пејачката најави дека е готово Игор не мисли така.Тој отпатува во Загреб да ја моли да му се врати. Тој сака тоа да го стори на 49 роденден на Северина во која се уште е многу вљубен.

Но, како што стојат работите мали се шансите Севе да се премисли а како што се говори веќе има и нов партнер, познат сопственик на винарија во Истра