Легендарниот пејач на групата Парни ваљак, Аки Рахимовски, почина во јануари минатата година.

Една година по смртта на Аки Рахимовски, овој популарен бенд излезе со соопштение во кое откри дека нов пејач на Парни ваљак ќе биде Игор Дрвенкар.

Ова е нивната песна „ моја глава моја правила“.