Заокружете го 4 април за нов, извонреден концерт посветен на едниот и единствен ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ, соопштуваат од Центарот за култура-Битола.

Неговите најубави музички бисери ќе бидат испеани од ВИОЛЕТА ТОМОВСКА, РИСТО САМАРЏИЕВ, ЛЕНЧЕ КУКИЌ, ГОРАН КУКИЌ, ЕЛЕНА АНДОНОВСКА, ДУШКО ГЕОРГИЕВСКИ, ПЕТАР МЛАДЕНОВСКИ (СУПЕРХИКС), АГНИ АВШАР, придружени од Камерен Оркестар на Битола ⋮IWConnect.

04.04.2023 – Центар за култура – Битола
Почеток: 20:00