Култниот бенд ,,Меморија” ќе одржи концерт на 11-ти јуни на стадионот на АРМ. По пет години пауза, членовите на групата вчера ја одржале првата проба, а најавата за концертот ја објавија на својата официјална страница.

 

Бидна и првата проба😀🎸🎸🎸 Сите на куп,една фотка и после:СВИРКААА😀…Можам да ви кажам,дека не сме заборавиле многу😀 после пет години несвирење😀 Меморија цела да е секој да ја знае😀 Се гледаме на 11 јуни на стадионот на АРМ😉