Состојбата на најдбориот текстописец на Балканот е загрижувачка. Марина Туцаковиќ е позитивна на корона а згора на тоа боледува од карцином.

Таа е сместена на една приватна клиника и е прикучена на кислород.Лекарите велат дека прават се што можат и оти сега се е во божји раце.

Претходно и нејзниот син побара блиските да запалат свеќа за нејзиното здравје.