Најолемата ѕвезда во поранешна Југославија голем дел од годината го поминува во својата куќа во Мајами.Таа на социјалните мрежи објави фотографии како изгледа имотот во кој ужива со сопругот Слободан и со синовите.

Од вилата која чини 900.000 долари има прекрасен поглед на заливот, а одржувањето чини 2.000 долари месечно.

Го сакам Мајами, напиша Брена.