Српскиот актер Милош Биковиќ сигурно станува нова ѕвезда на Балканот. Со него во главната улога е новиот филм „Хотел Београд“ кој е српко-руска копродукција. Филмот е франшиза на познатата руска серија “Кујна“, а насловната нумера наречена „Дарја“ по главната хериона во филмот ја пее самиот Биковиќ заедно со Бајага.