Сопругот на Лепа Брена реши да и ја исполни желбата да лета во авион каков што користат светските увезди.Боба Живоиновиќ ангажираше луксузен авион со кој патуваа до Австралија каде Брена треба да одржи концерти.

Леталото е навистина првокласно, со големи екрани, кожени седишта и храна каква ќе посакаат.


Со нив се и синовите Стефан и Виктор, а оттаму ќе заминат на одмор на Бали.Фамилијата Живоиновиќ навистина знае да ужива.