Jeлена Карлеуша знае да ужива за сите пари.Таа отседна во најскапиот хотел во Турција.

Сопругот Душко и децата не се со неа.Но, на Јелена воопшто не и е здодвно во хотелот. Времето најчесто го минува во фотографирање. Па така на Инстаграм може да слики покрај базен на кои се разбира во преден план е задникот на Јелена кој е нејзин заштитен знак.