Јелена Карлеуша го искористи одморот во Дубаи. Таа отпатува само со ќерките и без сопругот Душко кој игра во Турција. Јелена во ОАЕ навистина ужуваше на јахта и на плажа.

Во еден момент таа навистина се опушти и го соблече корсетот.

Се биде само нејзниот грб и се разбира задникот кој беше во преден план.
Уживајте во глетката.