Јелена Карлеуша и Цеца Ражнатовиќ денеска се непријателки кои се судат. Но, небило секогаш така.Во деведесеттите години тие беа големи пријателки и постојано се дружеа.Јелена секаде беше со Цеца па дури и на тв емисии.

Во јавноста излегоа фотографии од емисијата на Минимакс каде Цеца настапува а околу неа се вртка малиот Вељко, додека пак Цеца и Анастасија ја бодрат од првите редови.