Оние што имаат над 35 години сигурно ќе се сетат дека омилен филм им беше „Сам дома“ за едно палаво дете што родителите за Нова година го оставаат сам во домот.

Детето кое сега е возрасен, Меколи Калкин за божикните празници сними видео за тоа како би изледал филмот во денешно време со сета модерна технологија.

Таблети, ЛЦД телевизори, смарт телевизори и правосукалки што самите го чистат нередот.

Погледнете, ќе ве врати во едно поубаво време