Водителката Јована Јеремиќ реши да ја доведе својата фигура до посакуваниот изглед, па се посвети на тренинзите и здравата исхрана.Таа сега на Инстаграм покажа дел од тренингот, но и како изгледа за тренинг.

Нејзиното деколте беше во преден план, а потоа се сврте и го покажа задникот.