Јелена Карлеуша по прославата на роденденот вели дека се уште не го отворила подарокот што и го донел сопругот од Кина бидејќи смета дека тоа не е важно туку дека сите се заедно.

Тој ми донесе кеса со поклон но не сум ја отворила. Мислам дека после сто години во брак и после се што ни се случи подароците немаат важност. Само добар збор, поддршка, разбирање и љубов – вели Јелена.