Јелена Карлеуша го пријавила сопругот Душко Тошиќ дека ја претепал во нивниот дом во Белград. Кога полицијата дошла установила дека пријавата е лажна и оти Душко не посегнал по неа. Сега на Јелена и се заканува казна бидејќи ја ангажирала полицијата во време на корона вирус кога посетува домови на лица кои се во самоизолација.

Бракот меѓу Душко и Јелена е во криза по нејзината афера со Огнен Врањеш.