Една бабичка од Белград е вистински хит на социјалните мрежи. Во Србија на пензионерите им е целосно забрането да излегуваат од дома па таа решила да најде начин како да го прошета накратко својот љубимец.

Таа преку терасата го пуштила на синџир своето куче и тоа си врти кругови околу. Кога сакаше да го прибере таа како да собира вода од бунар си го прибира назад во станот.

Оригинано, нема што

 

View this post on Instagram

 

KO OCE NADJE NACIN. @jvoans

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on