Една од најпознатите балкански јасновитки Шехерезада ја прогнозира политичката состојба и судбината на новиот претседател на САД.

Бајден нема да биде долго на власт, ќе си замине по природен пат. За една година ќе се сменат тројца, а следниот претседател на САД ќе биде жена-предвидува Шехерезада.