Романките важат за убави жени а доказ за тоа е Мадалина Генеа. Таа е најпознатата актерка и манекенка која има и европска кариера. Има 31 година и се појавила во неколку филмови како и во спот на Ерос Рамацоти.

Позната е по бурниот љубoвен живот и досега била во врска со Леонардо Ди Каприо и Џерар Батлер.

Уживајте во убавината на Мадалина.