Атрактивната италијанска глумица со романско потекло, Мадалина Генеа, е вистинска ѕвезда на филмскиот фестивал во Рим, што трае од 18 до 28 октомври.

Со своето појавување на црвениот килим облечена во елегантен свилен фустан, 30-годишната актерка ги собра сите воздишките од присутните на фестивалот.